Medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor. Onze mensen zijn van cruciaal belang bij onze bedrijfsvoering. Ze zijn toegankelijk, vakbekwaam, gediplomeerd, ervaren en goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of speciale wensen, aarzel dan niet om een van onze mensen te benaderen.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*
06-10394777 *(niet voor bellen/sms)
E-mail
info@fidesadvies.nl
portret Erhan

Dhr. E. Görgen (Erhan)

Erhan is sinds 1993 professioneel actief in de financiële dienstverlening. Hij begon in dat jaar bij de Rabobank aan de balie. Erhan vervolgde zijn loopbaan in 1994 via Woonfonds Hypotheken (ACHMEA) ter ondersteuning van tussenpersonen bij hypotheekbemiddeling. Daarna vervulde hij een adviesfunctie bij de Centrale Volksbank, SNS bank. In 1996 stapte hij over naar de UGBI bank als relationship manager. Van 1997 tot 1999 werkte hij bij Remeijsen Adviesburo (FDC) als ondersteuner voor de buitendienst. De langste periode, van 1999 tot 2008, bracht hij door bij RVS verzekeringen (onderdeel van ING Groep) als financieel adviseur. In 2008 koos Erhan voor zelfstandigheid en startte in 2009 Fides Financieel Advies in Tilburg. Naast erkend hypotheekadviseur is hij ook financieel adviseur in verzekeringen, pensioenen en financieringen.

Erhan: “Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u liever dat wij bij u langskomen, dan doen we dat, op een tijdstip dat het u uitkomt”.

Directeur, erkend financieel-, hypotheekadviseur
portret Cansu

Mevr. C. Elmas (Cansu)

Cansu is bij Fides Financieel Advies in 2015 in dienst gekomen. Zij had toen al ruim 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij de ANWB. Inmiddels heeft zij haar kennis uitgebreid door het volgen van de opleiding WFT basis en WFT particulier. Cansu is heel klantvriendelijk. Zij zal er alles aan doen om de particuliere klant te geven waar zij recht op heeft. Niets is haar te veel om een klant tevreden te houden.

Cansu: “Ik sta voor u klaar en help u graag verder. Het is mijn doel om u zo goed mogelijk te helpen!”.

Cansu is op dinsdag en donderdag de gehele dag aanwezig. Op vrijdag is zij tot 14.00 uur aanwezig.

Medewerker verzekeringen binnendienst
portret Dory

Mevr. D. Beerens-van der Lugt (Dory)

Dory werkt sinds 1986 in de verzekeringen en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse kantoren. Zij is uw aanspreekpunt voor al uw privé en zakelijke verzekeringen. Verzekeren vindt ze meer dan alleen maar premies vergelijken. Naast goede voorwaarden kunnen regelen is het schade begeleiden net zo belangrijk. Ze zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. De zorgen worden uit handen genomen juist wanneer u niet zit te wachten op rompslomp. Niet alleen maar het zakelijke te bespreken maar ook het persoonlijk gesprek is zeker zo belangrijk. Alleen zo kan je op de hoogte komen van de behoeften die er zijn en die op elk moment kunnen veranderen. Dory is iedere dag aanwezig behalve op vrijdag.

Office Manager, verzekeringsadviseur binnen- en buitendienst
portret Marlise

Mevr. M. van Oudgaarden (Marlise)

Marlise kwam in 1992 bij een verzekeringsmaatschapij te werken. In 2000 werd zij erkend hypotheekadviseur bij een klein kantoor in Hellevoetsluis. Door haar toewijding voor haar gezin is zij er een aantal jaar tussenuit geweest Met enthousiasme en gedrevenheid heeft zij vanaf 2016 haar diploma's Hypotheken, Vermogen en Verzekeringen weer behaald. Met persoonlijke betrokkenheid zal zij samen met haar klanten tot een passend financieel advies komen.

Hypotheek-/financieel adviseur
Foto_Seyit

Dhr. S. Karaahmet (Seyit)

Seyit is bij Fides als klant binnengekomen. Tussen hem en Fides was welbekende klik gelijk ontstaan. Inmiddels is hij bij Fides werkzaam als hypotheekadviseur. Hij heeft HBO-Accountancy afgerond en heeft aan de Universiteit van Tilburg pre-master Marketing-Management gestudeerd. Via verschillende omwegen is hij uiteindelijk beland in de hypothekenwereld. Enkel een hypotheek regelen en vragen van de klant beantwoorden is voor hem niet voldoende. Hij is altijd opzoek naar oplossingen waardoor de klant zowel financieel als persoonlijk er beter van wordt. ‘’wij werken extra hard, zodat de klant kan relaxen’’

Hypotheekadviseur