Medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor. Onze mensen zijn van cruciaal belang bij onze bedrijfsvoering. Ze zijn toegankelijk, vakbekwaam, gediplomeerd, ervaren en goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of speciale wensen, aarzel dan niet om een van onze mensen te benaderen.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*
foto-4-Erhan-5-6-2023-teamfoto

Dhr. E. Görgen (Erhan)

Erhan is sinds 1993 professioneel actief in de financiële dienstverlening. Hij begon in dat jaar bij de Rabobank aan de balie. Erhan vervolgde zijn loopbaan in 1994 via Woonfonds Hypotheken (ACHMEA) ter ondersteuning van tussenpersonen bij hypotheekbemiddeling. Daarna vervulde hij een adviesfunctie bij de Centrale Volksbank, SNS bank. In 1996 stapte hij over naar de UGBI bank als relationship manager. Van 1997 tot 1999 werkte hij bij Remeijsen Adviesburo (FDC) als ondersteuner voor de buitendienst. De langste periode, van 1999 tot 2008, bracht hij door bij RVS verzekeringen (onderdeel van ING Groep) als financieel adviseur. In 2008 koos Erhan voor zelfstandigheid en startte in 2009 Fides Financieel Advies in Tilburg. Naast erkend hypotheekadviseur is hij ook financieel adviseur in verzekeringen, pensioenen en financieringen.

Erhan: “Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u liever dat wij bij u langskomen, dan doen we dat, op een tijdstip dat het u uitkomt”.

Directeur, erkend financieel- , hypotheek- en verzekeringsadviseur
Cansu Elmas

Mevr. C. Elmas (Cansu)

Cansu is bij Fides Financieel Advies in 2015 in dienst gekomen. Zij had toen al ruim 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij de ANWB. Inmiddels heeft zij haar kennis uitgebreid door het volgen van de opleiding WFT basis en WFT particulier. Cansu is heel klantvriendelijk. Zij zal er alles aan doen om de particuliere klant te geven waar zij recht op heeft. Niets is haar te veel om een klant tevreden te houden.

Cansu: “Ik sta voor u klaar en help u graag verder. Het is mijn doel om u zo goed mogelijk te helpen!”.

Cansu is op dinsdag en donderdag de gehele dag aanwezig. Op vrijdag is zij tot 14.00 uur aanwezig.

Medewerker verzekeringen binnendienst

Mevr. S. Basir (Samia)

Samia is onze vriendelijke administratieve kracht als het gaat om particuliere schadeverzekeringen.

“Goede service en snelle afhandeling staat garant voor een langdurige relatie”.

Mevrouw A. van Osch (Anja)

Anja is de schakel tussen de hypotheekadviseur en de klanten. Ze voert administratieve werkzaamheden uit voor de afdeling hypotheken.

Met haar positieve uitstraling staat ze relaties op een klantvriendelijke wijze te woord.

“Contact met klanten en behulpzaam zijn, vind ik ontzettend leuk. Dit motiveert me in mijn dagelijks leven”