Medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor. Onze mensen zijn van cruciaal belang bij onze bedrijfsvoering. Ze zijn toegankelijk, vakbekwaam, gediplomeerd, ervaren en goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of speciale wensen, aarzel dan niet om een van onze mensen te benaderen.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*
foto-4-Erhan-5-6-2023-teamfoto

Dhr. E. Görgen (Erhan)

Erhan is sinds 1993 professioneel actief in de financiële dienstverlening. Hij begon in dat jaar bij de Rabobank. Erhan vervolgde zijn loopbaan in 1994 via Woonfonds Hypotheken (ACHMEA) ter ondersteuning van tussenpersonen bij hypotheekbemiddeling. Daarna vervulde hij een adviesfunctie bij de Centrale Volksbank, SNS bank. In 1996 stapte hij over naar de UGBI bank als relationship manager. Van 1997 tot 1999 werkte hij bij Remeijsen Adviesburo (FDC) als ondersteuner voor de buitendienst. De langste periode als werknemer, van 1999 tot 2008, bracht hij door bij RVS verzekeringen (onderdeel van ING Groep) als financieel adviseur. In 2008 koos Erhan voor zelfstandigheid en startte in 2009 Fides Financieel Advies in Tilburg. Naast erkend hypotheekadviseur is hij ook financieel adviseur in verzekeringen, pensioenen en financieringen.

Erhan: “Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Wij staan graag voor u klaar. we nodigen u graag uit bij ons op kantoor te Tilburg of Bergen op Zoom voor een gesprek

Directeur, erkend financieel- , hypotheek- en verzekeringsadviseur
Cansu Elmas

Mevr. C. Elmas (Cansu)

Cansu is bij Fides Financieel Advies in 2015 in dienst gekomen. Zij had toen al ruim 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij de ANWB. Inmiddels heeft zij haar kennis uitgebreid door het volgen van de WFT opleidingen. Cansu is heel klantvriendelijk. Zij zal er alles aan doen om de klant te geven waar deze recht op heeft. Niets is haar te veel om een klant tevreden te houden.

Cansu: “Ik sta voor u klaar en help u graag verder. Het is mijn doel om u zo goed mogelijk te helpen!”.

Cansu is op dinsdag en donderdag de gehele dag aanwezig. Op vrijdag is zij tot 14.00 uur aanwezig.

Office-Manager / Adviseur verzekeringen

Mevrouw A. van Osch (Anja)

Anja is de schakel tussen de hypotheekadviseur en de klanten. Ze voert administratieve werkzaamheden uit voor de afdeling hypotheken/verzekeringen.

Met haar positieve uitstraling staat ze relaties op een klantvriendelijke wijze te woord.

“Contact met klanten en behulpzaam zijn, vind ik ontzettend leuk. Dit motiveert me in mijn dagelijks leven”

Anja: ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Mevrouw P. Wezenberg (Patricia)

Patricia is sinds 2012 actief in de financiële dienstverlening. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende banken/verzekeraars en sinds 2018 werkzaam als hypotheekondersteuner bij service-providers. Hierbij heeft ze alle diploma’s behaald om haar werkzaamheden zorgvuldig en vakkundig als hypotheekadviseur uit te kunnen voeren.

Patricia: Ik sta voor u klaar en help u graag om samen met u een voor u passende hypotheek aan te vragen.

Patricia: ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Hypotheekadviseur