Financieel adviseurs in Tilburg

De financieel adviseurs van Fides Financieel Advies geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*

Wie is Fides Financieel Advies?

Fides (2008) is een jong en onafhankelijk financieel adviesbureau voor particulieren, ondernemingen en organisaties. Ondernemer achter Fides is Erhan Görgen (1973, Tilburg). Erhan is werkzaam in de financiële dienstverlening sinds 1993. Hij heeft gewerkt bij (inter)nationale banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers. De naam Fides staat voor vertrouwen.

Wat doet Fides Financieel Advies?

Fides adviseert over verzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere vermogensproducten. Snel, deskundig en onafhankelijk. Fides levert u desgewenst ook de geadviseerde producten. Fides is niet verbonden aan enige bank- of verzekeringsinstelling. Daarom kunnen wij altijd een passend advies of product verstrekken.

Hoe werkt Fides Financieel Advies?

Doel en wensen van de cliënt zijn voor ons vertrekpunt. Vooraf wordt duidelijk afgesproken op welke wijze vergoeding plaats vindt voor onze adviesdiensten. U krijgt een offerte en rekening voor ons advies of onze diensten worden vergoed via een provisie op het aan u verkochte product.

Voor ieder product heeft Fides een dienstenwijzer waarin onze inspanningen, kosten en vergoedingen zijn gespecificeerd. Doorzichtig en betrouwbaar. U heeft contact met adviseurs die vakkundig en goed opgeleid zijn. Contact vindt plaats bij ons op kantoor, bij u thuis of op uw zakelijk adres.

Bent u klaar voor Fides Financieel Advies?

Wij zijn klein genoeg voor een persoonlijke dienstverlening en groot genoeg om tegen een concurrerend tarief de beste adviezen en producten te leveren. Ook op het moment waarop u een beroep doet op uitkering, behartigen wij zelf uw belangen met dezelfde persoonlijke aandacht.

Erhan Görgen

Door de jaren heen is er veel veranderd. Met name op productgebied en wetgeving. Ook Erhan is met zijn tijd meegegaan. Via Fides biedt hij alle moderne producten die in hun eigen tak van sport op dit moment gebruikelijk zijn en klanten het optimale bieden. Verschil met veel andere financiële instellingen is dat Erhan Görgen zich richt op persoonlijk contact, goed luistert naar uw wensen en u begeleidt voor nu en later. Dat zult u als klant merken!

Erhan: “Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u liever dat wij bij u langskomen, dan doen we dat, op een tijdstip dat het u uitkomt”.