Financieel advies?

Wij bespreken graag met u
waar de mogelijkheden liggen!

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn een allround advieskantoor voor persoonlijk financieel advies. Wij nemen u bij de hand om tot de beste verzekeringsoplossing te komen. Hierbij letten wij goed op de prijs, maar zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij weten namelijk uit ervaring welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen. 

Hoe kunnen wij u geld besparen?

De grootste besparingen kunnen gerealiseerd worden op de eigen woning. De huidige hypotheek oversluiten naar een andere bank kan u tientallen euro’s per jaar besparen. Ook als u op het punt staat om een huis te kopen kan een goed en degelijk advies een groot verschil maken. U heeft zeer kieskeurig een huis uitgezocht om te kopen. Wij adviseren u om hetzelfde te doen met de hypotheek. De hypotheek bepaalt namelijk tot wel dertig jaren voor een groot deel de vaste maandelijkse lasten.

Fides Advies

Persoonlijke aandacht en deskundig advies is waar het om draait bij de adviseurs van Fides Financieel adviseurs. Wij verwijzen u niet naar de polisvoorwaarden, maar vertellen u wat u van ons en van onze financiële diensten mag verwachten. U kunt bij ons terecht als particulier en als bedrijf. U kunt ons op ons kantoor in Tilburg of Bergen op Zoom bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op de hypotheeklasten? Wij kunnen u hierbij helpen door samen de huidige hypotheek te vergelijken met de beste hypotheek van dit moment. Staat u op het punt om een huis te kopen? Wij kunnen u de weg wijzen.