Particulieren

Een aantal verzekeringen zijn zo belangrijk, dat u er eenvoudig niet zonder kunt. Deze dekken namelijk risico’s af die te groot zijn om zelfstandig te kunnen dragen. Onze taak is om de juiste verzekeringen te selecteren tegen de laagste prijs. 

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*

Belangrijkste verzekeringen voor particulieren

Het verschilt sterk per huishouden welke verzekeringen wij aanbevelen. Er zijn een aantal verzekeringen die noodzakelijk zijn. Deze verzekeringen hebben wij gebundeld in pakketten. De verzekeringen die hier in kunnen zitten, zijn onder andere:

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren – Deze verzekering dekt schades waarvoor u verantwoordelijk gesteld kunt worden
  • Opstalverzekering – Verzekering tegen schade aan uw eigen woning
  • Inboedelverzekering – Verzekering tegen beschadiging van uw huisraad
  • Glasverzekering – Dekt schade aan glas. Kan meeverzekerd worden op de opstalverzekering
  • Autoverzekering – Een auto moet minimaal verzekerd worden tegen de wettelijke aansprakelijkheid

Deze verzekeringen worden vaak in één pakket gesloten. Ter aanvulling kunnen er nog verzekeringen worden afgesloten afhankelijk van uw bezittingen en risico’s.

Waarom verzekeringen afsluiten in één pakket?

Bij het samenvoegen van meerdere verzekeringen in één pakket, kunt u een hoge korting krijgen. Hierdoor is het vaak goedkoper dan kiezen voor verschillende verzekeraars. Een bijkomend voordeel is dat er nooit discussie kan ontstaan over welke verzekeraar moet worden aangesproken bij een schade. 

Welke verzekeraar biedt de beste dekking?

Wij werken samen met diverse verzekeraars. Dit biedt ons het voordeel dat wij de beste verzekeringen voor uw specifieke situatie kunnen selecteren, tegen de beste prijs. Daarnaast letten wij ook goed op de kwaliteit van de polisvoorwaarden. Wij zien het als onze taak om de beste dekking aan te bieden tegen een scherpe prijs.

 

Wij willen risico’s uitsluiten

Naast de meest noodzakelijke verzekeringen, zijn er ook een aantal verzekeringen die afhankelijk van  verschillende factoren aan te bevelen zijn. Bij het adviseren van verzekeringen letten wij bijvoorbeeld ook op andere financiële risico’s. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële gevolgen van het overlijden van één van de kostwinners? Kunnen jullie nog in het huis blijven wonen bij arbeidsongeschiktheid? Dit zijn risico’s die wij met onze relaties bespreken om een totaaladvies te kunnen geven.

Zie ook: