Bedrijven

De risico’s waar bedrijven aan blootgesteld worden, verschillen per onderneming. Het is bij zakelijke verzekeringen van groot belang om de nadruk te leggen op het inschatten van de risico’s die worden gelopen door de ondernemers en het personeel. Het inventariseren kan bij schade zelfs van groot belang zijn voor de toekomst van de onderneming.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*

Risico’s inschatten

De risico’s waar ondernemingen mee worden geconfronteerd hoeven niet allemaal verzekerd te worden. De eerste prioriteit is het inzichtelijk maken van risico’s. Zodra deze helder zijn, moet er een plan van aanpak worden gemaakt om de gevaren onder controle te krijgen. Dit kan door het treffen van preventieve maatregelen. Hierin kunnen wij u helpen door u goed te adviseren. Om de gevolgen van risico’s in te perken zorgen wij voor de juiste verzekeringen. Het onder controle houden van risico’s is niet alleen maar een kwestie van een aantal verzekeringen afsluiten. 

Welke service kunnen wij u en uw bedrijf verlenen?

Na een uitgebreide risicoanalyse gaan wij voor u inkopen bij de verzekeraars die gespecialiseerd zijn binnen uw branche. Op deze manier zorgen wij voor de beste dekking en polisvoorwaarden voor de laagste prijs. Wij weten namelijk per branche welke verzekeraars het beste voorstel kunnen maken.

Wij zijn ook graag bereid om uw huidige verzekeringspakket te vergelijken. Grote kans dat u honderden euro’s per jaar kunt besparen. Het is nog belangrijker om hiaten in uw verzekeringspakket te dichten.

Zie ook: