Verzekeren is maatwerk

Er zijn mogelijkheden om bepaalde verzekeringen online af te sluiten. Hiervoor hebben verzekeraars standaardproducten ontwikkeld. In de praktijk blijkt dat deze verzekeringen op het eerste oog goedkoop lijken, maar niet aansluiten op de wensen. Bij een schade blijkt vaak dat een standaardverzekering niet aansluit op uw persoonlijke situatie. Wij gaan voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Klantenservice

Telefoon
WhatsApp*
06-10394777 *(niet voor bellen/sms)

Wat doen wij voor u?

Verzekeringen afsluiten is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening. Nadat verzekeringen afgesloten zijn, kunnen wij pas onze toegevoegde waarde laten zien. Bij het afsluiten van verzekeringen zorgen wij ervoor dat u de beste verzekeringsoplossing krijgt. Na verloop van tijd is de gekozen verzekeringsoplossing mogelijk niet meer de beste keuze.

Uw persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd of verzekeraars hebben verbeterde verzekeringen op de markt gebracht. Wij houden het voor u in de gaten.

Speciale aandacht voor hypotheken

Voor hypotheken is maatwerk van essentieel belang. De hypotheek die het beste bij u past is niet een kwestie van hypotheekrentes vergelijken. Ook moet er nauwkeurig gekeken worden naar de voorwaarden, de maandelijkse vaste lasten en uw specifieke wensen en plannen voor de toekomst.

Door de zeer lage hypotheekrente is het goedkoop lenen op dit moment. Het is nu interessant om een huis te kopen, maar huiseigenaren kunnen ook profiteren van de lage rentestand. In veel gevallen kan het uit om lopende rentevaste periodes open te breken of om hypotheken volledig over te sluiten. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? U kunt vrijblijvend een gesprek met ons aangaan om de mogelijkheden te bepalen. Telefonisch kunt u ons bereiken via: 013-4561774.

Direct naar: