groepsfoto

Medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor. Onze mensen zijn van cruciaal belang bij onze bedrijfsvoering. Ze zijn toegankelijk, vakbekwaam, gediplomeerd, ervaren en goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen of speciale wensen, aarzel dan niet om een van onze mensen te benaderen.

portret Erhan

Dhr. E. Görgen (Erhan)

Erhan is sinds 1993 professioneel actief in de financiële dienstverlening. Hij begon in dat jaar bij de Rabobank aan de balie. Erhan vervolgde zijn loopbaan in 1994 via Woonfonds Hypotheken (ACHMEA) ter ondersteuning van tussenpersonen bij hypotheekbemiddeling. Daarna vervulde hij een adviesfunctie bij de Centrale Volksbank, SNS bank. In 1996 stapte hij over naar de UGBI bank als relationship manager. Van 1997 tot 1999 werkte hij bij Remeijsen Adviesburo (FDC) als ondersteuner voor de buitendienst. De langste periode, van 1999 tot 2008, bracht hij door bij RVS verzekeringen (onderdeel van ING Groep) als financieel adviseur. In 2008 koos Erhan voor zelfstandigheid en startte in 2009 Fides Financieel Advies in Tilburg. Naast erkend hypotheekadviseur is hij ook financieel adviseur in verzekeringen, pensioenen en financieringen.

Erhan: “Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u liever dat wij bij u langskomen, dan doen we dat, op een tijdstip dat het u uitkomt”.

Directeur, erkend financieel-, hypotheekadviseur
e.gorgen@fidesadvies.nl

Dhr. Y. Akca (Yunus)

Yunus werkt als hypotheek- en verzekeringsadviseur op ons kantoor. Naast vragen over hypotheken, kunt u ook bij hem terecht met vragen over verzekeringen en aankoopbegeleiding. Door deze gecombineerde ervaring en kennis, kan hij advies op maat geven. Doordat Yunus tijdens zijn makelaarsopleiding  bij een taxateur/makelaar heeft meegelopen, is hij ook de juiste persoon omtrent uw vragen als u uw woning wilt kopen of verkopen.  Als jonge professional kent hij de meest actuele theoretische kennis en dat combineert hij met ervaring en gedrevenheid.

Yunus: “Iedere klant is anders en dat maakt het zo leuk omdat je adviseert op maat”.

Erkend financieel-, hypotheekadviseur
y.akca@fidesadvies.nl
06-52012623
portret Yunus
portret Cansu

Mevr. C. Elmas (Cansu)

Cansu werkt als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Fides Financieel Advies. Zij heeft na het afronden van haar opleiding ruim drie jaar gewerkt in een vergelijkbare functie bij de ANWB. Hier heeft zij ruime verzekeringskennis opgedaan. U kunt Cansu bellen en mailen om uw verzekeringen inhoudelijk door te spreken. Zij helpt u ook graag om bij schade het herstelproces op gang te helpen.

Cansu: “Ik sta voor u klaar en help u graag verder. Het is mijn doel om u zo goed mogelijk te helpen!”.

Medewerker verzekeringen binnendienst
c.elmas@fidesadvies.nl

Mevr. D. Beerens-van der Lugt (Dory)

Dory werkt sinds 1986 in de verzekeringen en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse kantoren. Zij is uw aanspreekpunt voor al uw privé en zakelijke verzekeringen. Verzekeren vindt ze meer dan alleen maar premies vergelijken. Naast goede voorwaarden kunnen regelen is het schade begeleiden net zo belangrijk. Ze zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. De zorgen worden uit handen genomen juist wanneer u niet zit te wachten op rompslomp. Niet alleen maar het zakelijke te bespreken maar ook het persoonlijk gesprek is zeker zo belangrijk. Alleen zo kan je op de hoogte komen van de behoeften die er zijn en die op elk moment kunnen veranderen. Dory is iedere dag aanwezig behalve op vrijdag.

Office Manager, verzekeringsadviseur binnen- en buitendienst
dory@fidesadvies.nl
portret Dory
portret Marlise

Mevr. M. van Oudgaarden (Marlise)

Marlise kwam in 1992 bij een verzekeringsmaatschapij te werken. In 2000 werd zij erkend hypotheekadviseur bij een klein kantoor in Hellevoetsluis. Door haar toewijding voor haar gezin is zij er een aantal jaar tussenuit geweest Met enthousiasme en gedrevenheid heeft zij vanaf 2016 haar diploma's Hypotheken, Vermogen en Verzekeringen weer behaald. Met persoonlijke betrokkenheid zal zij samen met haar klanten tot een passend financieel advies komen.

Hypotheek-/financieel adviseur
marlise@fidesadvies.nl